Over mij

Ik ben Dion Lambers, 17 jaar oud en woonachtig in Emmen (Drenthe).

Voor mij begon het allemaal in 2014, toen ik een nikon coolpix L820 kocht om vakantie foto’s te maken. Al snel wilde ik meer, ik begon te sparen voor een spiegelreflex camera, deze kocht ik in 2015, een Nikon D5100. Met deze camera heb ik een paar jaar gedaan, in de tussentijd heb ik verschillende lenzen aangeschaft om meer uit de camera te halen. Sinds 2017 ben ik ook in het bezit van een Nikon D7200 en verschillende lenzen.

In januari 2017 sloot ik mij aan bij De vries media, een persbureau die foto’s levert aan regionale en landelijke media. Bijna dagelijks ben ik op pad om verslag te doen van incidenten in en rondom Emmen. Ook maak ik foto’s van andere nieuwswaardige gebeurtenissen (denk aan demonstraties ect)

Bijna dagelijks lever ik mijn foto’s (via de vries media) aan de regionale media, RTV Drenthe, Emmen.nu en Dagblad van het Noorden. Maar de landelijke media is ook geen uitzondering, De telegraaf, NOS, Hart van Nederland, AD ect.

Ik gebruik sinds 2018 ook een drone om beelden van bijvoorbeeld een grote brand te maken. Dit kan echter alleen als de regelgeving het toelaat.