In de ochtend van maandag 24-06-2019 landde de traumahelikopter lifeliner 4 bij de N391 in Emmen i.v.m. een zwaar ongeval op de N391.

Rond 07:33 kregen de hulpdiensten een melding van een verkeersongeval op de N391 bij Emmen. Toen de eerste ambulance ter plaatse kwam bleken er 2 auto’s frontaal op elkaar gebotst te zijn. Hierop werd besloten om ook het MMT te laten vliegen.

Rond 07:37 kreeg het MMT de melding voor de inzet in Emmen, toen waren ze nog onderweg naar Eelde airport vanaf een inzet ergens in Friesland. Rond 07:50 landde de lifeliner 4 naast de N391.

De arts en verpleegkundige van het MMT ondersteunden het ambulance personeel met het behandelen van het slachtoffer. Nadat de slachtoffers genoeg waren gestabiliseerd ging de arts van het MMT mee in een van de ambulances om het ambulancepersoneel ook nog te kunnen ondersteunen in de ambulance naar het UMCG.

Om 08:18 steeg de lifeliner 4 ook weer op vanuit Emmen en vloog met 2pob (piloot en verpleegkundige) naar het UMCG om daar de arts op te halen.

De landing van de lifeliner 4 bij de N391

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *